اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی
درباره این دوره
عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به عنوان فونداسيون اصلي سيستم های ایمنی و سلامت شامل مجموعه الزامات و دستورالعمل هایی است که روش ها، تجهیزات مورد نیاز، امکانات و کنترل های الزامی برای تولید محصولات با کیفیت در زمینه های زیر را شرح می دهد:
-تعريف تمام فرآيند های توليد به طور واضح، سيستماتيک، عملياتی و بازنگری شده، به طوري که ظرفيت و توان توليد محصول با کيفيت و مطابق با مشخصات پيش بينی شده به اثبات رسيده باشد.
– اعتبار سنجی مراحل حساس و کليدی فرآيندهای توليد و تغييرات عمده در هر فرآيند.
– فراهم بودن تسهيلات و لوازم مورد نياز زير:
• پرسنل مناسب، ماهر و آموزش ديده
• ساختمان و فضای کافی
• تجهيزات و سرويس هاي مناسب
• مواد، ظروف و برچسب های صحيح
• ذخيره سازي و حمل و نقل مناسب
• راهنما ها و دستورالعمل هاي مصوب
– تدوين راهنماها و دستورالعمل ها به ويژه برای استفاده از ابزار و و سايل و تسهيلات، به طور واضح، عملياتی، با زبان ساده و بدون ابهام.
– آموزش اپراتورها به نحوی که برای انجام صحيح فرآيندها آمادگی داشته باشند.
– هر انحراف خطر آفرین مي بايست ثبت شده و مورد بررسي قرار گيرد.
– وجود يك سيستم قابل دسترس براي بازگردان فرآورده فروخته شده عمده و جزئی و …
HACCP مخفف “Hazard Analysis Critical Control Point” به معنای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی است. HACCP یک رویکرد سیستماتیک برای مدیریت ایمنی مواد غذایی و ایجاد کنترل هایی با مبنای علمی برای مدیریت خطرات و خطرات ایمنی مواد غذایی است. این ابزار، می تواند در پیشگیری و کنترل آلودگی هایی که می تواند در مواد غذایی بوجود بیاید، بسیار موثر و کابردی باشد.
📆 تاریخ برگزاری دوره: پنجشنبه 25 بهمن ۱۴۰۳
🔺از ساعت ۸ تا ۱۴
🔺 سرفصل ها:
✔️آشنایی با اصول، الزامات و زیرساخت های اساسیGMP در طراحی کارخانجات
✔️ صنایع غذایی و بهداشتی بر اساسGMP
✔️مستند سازی فرایندها در کارخانجات صنایع غذایی
✔️کاربردGMP در کارخانجات صنایع غذایی
✔️اهداف سیستم های تضمین کننده ایمنی مواد غذایی
✔️مزایای استقرار و پیاده سازی سیستمHACCP
✔️اصول، مراحل اجرایی و دامنه کاربرد HACCP
🔰 همراه با گواهینامه معتبر و ۸ امتیاز استاندارد
❌مسئولین محترم کنترل کیفی صنایع غذایی فقط از طریق سامانه ایده ثبت نام نمایند و نیاز به ثبت نام از طریق سایت مهارتکده نیست❌
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
کلیک کنید
اساتید دوره
دکتر عاطفه صرافان
عاطفه صرافان صادقی مدیر گروه علوم صنایع غذایی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) مرکز نیز هستم.
علاوه بر آموزش دروس تخصصی در حیطه موادغذایی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به ایمنی موادغذایی خصوصا طراحی سنسورها جهت شناسایی آلایندهها و استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کنترل میکروبهای غذازاد دارم. دروسی که برای دانشجویان گروه تغذیه و سایر گروهها تدریس میکنم اصول و روشهای نگهداری موادغذایی، شیمی تجزیه موادغذایی، بهداشت و مسمومیتهای غذایی و فیزیولوژی میباشند. در کلاسهای درسم بر بهبود و ارتقا مستمر سطح آموزش خود و دستیابی دانشجویانم به سطح دانش و مهارتی که متناسب با بازار کار باشد، تاکید دارم.
دکتر پرنیان پزشکی
اینجانب از سال 1392 در گروه آموزشی تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیئت علمی و در دو دوره 1393-94 و 96 تا 98 به عنوان مدیر گروه تغذیه مشغول به فعالیت بوده ام.
تحصیلات خود را در رشته علوم و صنایع غذایی (از مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی) با گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد گذرانیده و به عنوان دانشجوی ممتاز آن دانشگاه در سال 95 فارغ التحصیل شده ام.