اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی

دکتر عاطفه صرافان
دکتر پرنیان پزشکی
اخرین بروزرسانی 17 بهمن 1403
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به عنوان فونداسيون اصلي سيستم های ایمنی و سلامت شامل مجموعه الزامات و دستورالعمل هایی است که روش ها، تجهیزات مورد نیاز، امکانات و کنترل های الزامی برای تولید محصولات با کیفیت در زمینه های زیر را شرح می دهد:
-تعريف تمام فرآيند های توليد به طور واضح، سيستماتيک، عملياتی و بازنگری شده، به طوري که ظرفيت و توان توليد محصول با کيفيت و مطابق با مشخصات پيش بينی شده به اثبات رسيده باشد.
– اعتبار سنجی مراحل حساس و کليدی فرآيندهای توليد و تغييرات عمده در هر فرآيند.
– فراهم بودن تسهيلات و لوازم مورد نياز زير:
• پرسنل مناسب، ماهر و آموزش ديده
• ساختمان و فضای کافی
• تجهيزات و سرويس هاي مناسب
• مواد، ظروف و برچسب های صحيح
• ذخيره سازي و حمل و نقل مناسب
• راهنما ها و دستورالعمل هاي مصوب
– تدوين راهنماها و دستورالعمل ها به ويژه برای استفاده از ابزار و و سايل و تسهيلات، به طور واضح، عملياتی، با زبان ساده و بدون ابهام.
– آموزش اپراتورها به نحوی که برای انجام صحيح فرآيندها آمادگی داشته باشند.
– هر انحراف خطر آفرین مي بايست ثبت شده و مورد بررسي قرار گيرد.
– وجود يك سيستم قابل دسترس براي بازگردان فرآورده فروخته شده عمده و جزئی و …

HACCP مخفف “Hazard Analysis Critical Control Point” به معنای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی است. HACCP یک رویکرد سیستماتیک برای مدیریت ایمنی مواد غذایی و ایجاد کنترل هایی با مبنای علمی برای مدیریت خطرات و خطرات ایمنی مواد غذایی است. این ابزار، می تواند در پیشگیری و کنترل آلودگی هایی که می تواند در مواد غذایی بوجود بیاید، بسیار موثر و کابردی باشد.

📆 تاریخ برگزاری دوره: پنجشنبه 25 بهمن ۱۴۰۳

🔺از ساعت ۸ تا ۱۴

🔺 سرفصل ها:
✔️آشنایی با اصول، الزامات و زیرساخت های اساسیGMP در طراحی کارخانجات

✔️ صنایع غذایی و بهداشتی بر اساسGMP

✔️مستند سازی فرایندها در کارخانجات صنایع غذایی

✔️کاربردGMP در کارخانجات صنایع غذایی

✔️اهداف سیستم های تضمین کننده ایمنی مواد غذایی

✔️مزایای استقرار و پیاده سازی سیستمHACCP

✔️اصول، مراحل اجرایی و دامنه کاربرد HACCP

 🔰 همراه با گواهینامه معتبر و ۸ امتیاز استاندارد

❌مسئولین محترم کنترل کیفی صنایع غذایی فقط از طریق سامانه ایده ثبت نام نمایند و نیاز به ثبت نام از طریق سایت مهارتکده نیست❌

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:

کلیک کنید​​​​

اساتید دوره

دکتر عاطفه صرافان

0/5
6 دوره
0 دیدگاه
0 دانشجو

عاطفه صرافان صادقی مدیر گروه علوم صنایع غذایی  مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) مرکز نیز هستم.

علاوه ‎بر آموزش دروس تخصصی در حیطه موادغذایی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به ایمنی موادغذایی خصوصا طراحی سنسورها جهت شناسایی آلاینده‌ها و استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کنترل میکروب‎های غذازاد دارم. دروسی که برای دانشجویان گروه تغذیه و سایر گروه‎ها تدریس می‎کنم اصول و روش‎های نگهداری موادغذایی، شیمی تجزیه موادغذایی، بهداشت و مسمومیت‎های غذایی  و فیزیولوژی می‎باشند. در کلاس‎های درسم بر بهبود و ارتقا مستمر سطح آموزش خود و دستیابی دانشجویانم به سطح دانش و مهارتی که متناسب با بازار کار باشد، تاکید دارم.

مشاهده بیشتر

دکتر پرنیان پزشکی

0/5
6 دوره
0 دیدگاه
6 دانشجو

اینجانب از سال 1392 در گروه آموزشی تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیئت علمی و در دو دوره 1393-94 و 96 تا 98 به عنوان مدیر گروه تغذیه مشغول به فعالیت بوده ام.

تحصیلات خود را در رشته علوم و صنایع غذایی (از مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی) با گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد گذرانیده و به عنوان دانشجوی ممتاز آن دانشگاه در سال 95 فارغ التحصیل شده ام.

مشاهده بیشتر
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه

هنوز حسابی نداری؟ به صورت رایگان ثبت نام کنید