اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
درباره این دوره
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است که باید در صنایع غذایی جدی گرفته شود. استاندارد ISO 22000: 2018 روشی مؤثر برای اطمینان از امنیت غذا برای مصرف است. دوره آموزش مبانی ISO 22000: 2018 برای افرادی که در صنایع غذایی فعالیت میکنند، از جمله تولید کنندگان مواد غذایی، توزیع کنندگان، خرده فروشان و ارائه دهندگان خدمات غذایی مناسب خواهد بود. این دوره همچنین برای افرادی که وظیفه اجرا و نگهداری سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در سازمانهای خود دارند، مناسب است. دانشجویان میتوانند با شرکت در این دوره، دانش خود را در زمینه ایمنی مواد غذایی افزایش دهند. علاقه مندان، با شرکت در دوره سرممیزی ایزو ۲۲۰۰۰ می توانند نحوه هدایت تیم ممیزی و مباحث مرتبط با ممیزی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی را فرا بگیرید.
📆 تاریخ برگزاری دوره: پنجشنبه 22 آذر و جمعه 23 آذر 1403
🔺از ساعت 8 تا 15
🔺 سرفصل ها:
✔️ ایزو 22000 چیست و چه جایگاه و اهمیتی دارد؟ (تاریخچه، زنجیره غذا، PDCA)
✔️ مرور الزامات و مستندسازی استاندارد ISO 22000 – 2018
✔️ دامنه کاربرد، مراجع استاندارد، اصطلاحات و تعاریف، بافت سازمان، رهبری، طرح ریزی، پشتیبانی، عملیات
✔️ عملیات شامل: طرح ریزی و کنترل عملیات، برنامه های پیش نیازی: PRPها (اصول GMPو GHP)، قابلیت ردیابی، آمادگي و واکنش در شرایط اضطراري، کنترل خطر
🔰 همراه با گواهینامه معتبر و 8 امتیاز استاندارد
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
کلیک کنید
اساتید دوره
مهندس محمد تقی مهذب
کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنايع غذايی
مدرس و مشاور سیستم های مدیریت کیفیت
دارای 4 مدرک سرممیزی بین المللی