اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
درباره این دوره
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی موادغذایی، بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی، کارشناسان آزمایشگاه های صنایع غذایی، مدیران و کارشناسان شرکت های بازرسی و نمونه برداری کالا، مدیران کنترل کیفی و مسوولین فنی کارخانجات صنایع غذایی مناسب است.
نمونه برداری از موادغذایی فرآیندی است که به منظور بررسی عدم انطباق در موادغذایی و رد یا پذیرش یک محموله انجام می گیرد. از آنجایی که نمونه دریافت شده از یک محموله باید معرف خصوصیات کل آن باشد، لذا صحت و دقت در نمونه گیری ضروری است.
برای نمونه برداری از موادغذایی در هر ماده براساس نوع ماهیت، سطح بازرسی و سطح پذیرش روش نمونه برداری و حجم نمونه باید مشخص گردد. همچنین نمونه برداری باید توسط یک فرد کارآزموده با وسایل مناسب انجام و تحت شرایط مناسب به آزمایشگاه ارسال گردد.
یکی از مهمترین مشکلات و چالش های نگران کننده آینده بشر موضوع تامین احتیاجات غذایی است که ذهن مسئولین بخشهای مختلف خصوصا” صنعت ، کشاورزی و بهداشت را به خود مشغول کرده است .
از سوی دیگر آلودگی و فساد مواد غذایی نیز خود تبدیل به یک معضل جهانی شده در حالی که بالا بودن شاخص سطح سلامت افراد یک جامعه در گرو حفظ ایمنی ، بهداشت و کیفیت مواد غذایی تولیدی و عرضه شده می باشد .
سرفصل دوره آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
- مفهوم نمونه گیری
- مقایسه مزایا و معایب نمونه گیری با سرشماری
- انواع خطاهای موجود در نمونه گیری و سرشماری
- روش های نمونه گیری غیراحتمالی
- روش های نمونه گیری احتمالی
- اصطلاحات نمونه برداری
- نمونه برداری دو کلاسه و سه کلاسه در موادغذایی
- تعیین حجم نمونه
- اصول نمونه برداری در فرآورده های غذایی
- وسایل نمونه برداری در فرآورده های غذایی
جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
کلیک کنید
اساتید دوره
دکتر عاطفه صرافان
عاطفه صرافان صادقی مدیر گروه علوم صنایع غذایی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) مرکز نیز هستم.
علاوه بر آموزش دروس تخصصی در حیطه موادغذایی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به ایمنی موادغذایی خصوصا طراحی سنسورها جهت شناسایی آلایندهها و استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کنترل میکروبهای غذازاد دارم. دروسی که برای دانشجویان گروه تغذیه و سایر گروهها تدریس میکنم اصول و روشهای نگهداری موادغذایی، شیمی تجزیه موادغذایی، بهداشت و مسمومیتهای غذایی و فیزیولوژی میباشند. در کلاسهای درسم بر بهبود و ارتقا مستمر سطح آموزش خود و دستیابی دانشجویانم به سطح دانش و مهارتی که متناسب با بازار کار باشد، تاکید دارم.