وبینار آنلاین “مدیریت تغذیه در اختلالات خوردن”

وبینار تغذیه

وبینار آنلاین “مدیریت تغذیه در اختلالات خوردن”

اختلال تغذیه نوعی بیماری است که فرد را به سمت پرخوری، گرسنگی دادن به خود یا دیگر رفتارهای ناسالم تغذیه‌ای که مربوط به غذا و وزن بدن می‌شود، سوق می‌دهد. اختلال در خوردن مانند بی‌اشتهایی عصبی جزو عادات غلط و پیچیده‌ای هستند. این مشکلات با زندگی روزانه تداخل دارند و درمان نکردن آنها مشکلاتی جدی برای سلامت فرد به دنبال دارد.

وبینار مدیریت تغذیه در اختلالات خوردن، همراه با امتیاز بازآموزی، با سخنرانی خانم دکتر منیر دهری (عضو هیئت علمی گروه تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان)، خانم دکتر پریسا زارعی (عضو هیئت علمی گروه تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان)، آقای دکتر محمد رشیدمایوان (عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گناباد) و خانم دکتر منصوره میرزاده (روانپزشک و فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان و عضو هیئت علمی واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد) برای گروه های هدف در رشته تغذیه و متخصصان روانپزشکی در تاریخ دوشنبه 21 خرداد ماه 1403 برگزار گردید.

🔷مهمترین مواردی که در این وبینار، آموزش داده شد عبارتند از:

– آشنایی با انواع اختلالات خوردن (علائم و معیارهای تشخیصی)

– رویکردهای نوین تغذیه ای در کنترل اختلالات خوردن

– درمان های دارویی در اختلالات خوردن