درباره مهارتکده

پیشرو در بازار جهانی برای یادگیری

فردا دیره!"همین الان" شروع کن.

تعداد خریداران دوره

تعداد دوره ها

تعداد مدرسین

شروع به کسب موفقیت کنید

در واقع مهارتکده وارستگان افراد را متمایز می کند تا زودتر جذب بازار کار شوند.

مدرک گرایی، نداشتن فرهنگ مهارت آموزی، نبود آموزش های مهارتی در دانشگاه ها، اولویت افراد با مهارت و با تجربه برای کارفرمایان در فرایند استخدام و افزایش آمار بیکاری بین دانش آموختگان باعث شده است که این روزها، یکی از وظایف مهم دانشگاه ها علاوه بر علم آموزی، توانمند سازی دانشجویان درکسب مهارت های تخصصی و عمومی مورد نیاز باشد. با عنایت به این امر، مهارتکده وارستگان با هدف ارتقاء آگاهی مهارت های دانشجویان راه اندازی شده است تا ضمن افزایش سطح مهارتی دانشجویان، امکان دستیابی به فرصت های شغلی برای دانشجویان و دانش آموختگان را نیز فراهم آورد. همچنین، با توجه به اینکه تعداد زیادی دانش آموخته دانشگاهی وجود دارد که دغدغه اصلی آنها پیدا کردن شغل مناسب است، کارگاه ها و دوره های مهارتکده وارستگان به این افراد کمک میکند که راحت تر وارد بازار کار شوند و یک سر و گردن از رقبای خود بالاتر باشند.

صحبت های شما
درباره مهارتکده

از این بابت خوش حال هستیم که توانستیم رضایت شما را در عرصه آموزش برای شما عزیزان فراهم کنیم.

همراهی و همکاری خوب عوامل در کنار تدریس فوق العاده اساتید مجموعه باعث شد با بهترین نتایج و در دوره پذیرش و نمونه گیری داشته باشیم.
photo_2022-09-19_23-39-21
فاطمه شجاعی
دوره پذیرش و نمونه گیری
دوره های تخصصی در کنار فضای خوب آموزشی و امکانات کاربردی، بهترین تجربه را از حضور در کارگاه های آموزشی برای من رقم زد.
photo_2022-09-13_22-37-51
فرشته ریحانی
دوره پذیرش و نمونه گیری
در دوره فتوشاپ و مقاله نویسی شرکت کردم.کاملا حرفه ای و کاربردی و پروژه محور بود که از این بابت خوش حال هستم.
پیمان حلیمی
دوره مهارتی فتوشاپ

مراکز همراه

می توانید شرکای تجاری یا مارک های خود را در اینجا لیست کنید تا اعتبار سایت خود را نشان دهید و دانشجویان می توانند به شما اعتماد بیشتری داشته باشند.

بهبود زندگی

از طریق یادگیری

مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان با در نظر داشتن استانداردهای ملی و بین المللی، استفاده از محیط آموزشی مناسب، بهترین شیوه های یادگیری و اساتید با تجربه نسبت به اخذ مجوز تاسیس مهارتکده وارستگان از مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای وزارت بهداشت، برای برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت اقدام نموده است.

ملاقات با تیم ما

دکتر فاطمه کیفی

مدیر مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای و آموزش مداوم

دکتر محمدرضا مظاهری

مدیر گروه فناوری اطلاعات سلامت

دکتر منیره دهری

مدیر گروه تغذیه

دکتر فاطمه مقبلی

مدیر گروه پژوهش و مقاله نویسی

مهندس نجمه حسینی

کارشناس مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای و آموزش مداوم

دکتر پرنیان پزشکی

مدیر گروه صنایع و کنترل کیفی

دکتر ساناز ده باشی

مدیرگروه علوم آزمایشگاهی

دکتر پریسا زارعی

مدرس مهارتکده
فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت