مدرک گرایی، نداشتن فرهنگ مهارت آموزی، نبود آموزش های مهارتی در دانشگاه ها، اولویت افراد با مهارت و با تجربه برای کارفرمایان در فرایند استخدام و افزایش آمار بیکاری بین دانش آموختگان باعث شده است که این روزها، یکی از وظایف مهم دانشگاه ها علاوه بر علم آموزی، توانمند سازی دانشجویان درکسب مهارت های تخصصی و عمومی مورد نیاز باشد. با عنایت به این امر، مهارتکده وارستگان با هدف ارتقاء آگاهی مهارت های دانشجویان راه اندازی شده است تا ضمن افزایش سطح مهارتی دانشجویان، امکان دستیابی به فرصت های شغلی برای دانشجویان و دانش آموختگان را نیز فراهم آورد. همچنین، با توجه به اینکه تعداد زیادی دانش آموخته دانشگاهی وجود دارد که دغدغه اصلی آنها پیدا کردن شغل مناسب است، کارگاه ها و دوره های مهارتکده وارستگان به این افراد کمک میکند که راحت تر وارد بازار کار شوند و یک سر و گردن از رقبای خود بالاتر باشند.

در واقع مهارتکده وارستگان افراد را متمایز می کند تا زودتر جذب بازار کار شوند.

معرفی مهارتکده:

مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان با در نظر داشتن استانداردهای ملی و بین المللی، استفاده از محیط آموزشی مناسب، بهترین شیوه های یادگیری و  اساتید با تجربه نسبت به اخذ مجوز تاسیس مهارتکده وارستگان از مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای وزارت بهداشت، برای برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت اقدام نموده است.

مهارتکده وارستگان

کارگاه های آموزشی مهارتکده وارستگان در پنج بخش کارگاه های حضوری کوتاه مدت، وبینارها، کارگاه های آموزشی آفلاین، برنامه های آموزش مداوم و دوره های مهارتی بلند مدت برگزار می شود.
دوره های بلند مدت مهارتکده وارستگان، تخصصی بوده و تحت نظارت مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای وزارت بهداشت برگزار می شود؛ مدت این دوره ها، بالای 50 ساعت و طول دوره حداقل دو ماه می باشد.
به مهارت آموزانی که در کارگاه های حضوری، افلاین و وبینارها شرکت می نمایند گواهی حضور و مهارت آموزانی که در دوره های بلند مدت شرکت می نمایند گواهی مهارتی از مرکز ملی  آموزش مهارتی و حرفه ای وزارت بهداشت، اعطا می شود.

دلایل راه اندازی مهارتکده علوم پزشکی وارستگان:

• افزایش انگیزه دانشجویان برای یادگیری
    • مقابله با فرهنگ غیرکارآمد مدرک گرایی و نمره محوری
    • کاهش میزان بیکاری و افزایش میزان اشتغال پذیری دانش آموختگان
    • افزایش اثربخشی دروس دانشگاهی با آموزش مهارت های تخصصی
    • ارائه الگوی متفاوتی از آموزش علوم پزشکی با تاکید بر آموزش مهارت محور
    • کاهش میزان ناامیدی دانشجویان نسبت به آینده و سرنوشت شغلی آن ها
    • توانمندسازی و ارتقای بهره وری دانشجویان به عنوان نیروهای انسانی آینده
    • پاسخگویی به نیاز روزافزون کارفرمایان و بازار کار به نیروهای انسانی با مهارت

مدیر مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای و آموزش مداوم

نام و نام خانوادگی دکتر فاطمه کیفی
مدرک تحصیلی دکتری تخصصی بیوشیمی بالینی
شماره تماس 051-35091160  داخلی 105
ایمیل keifyf@varastegan.ac.ir

اینجانب از سال 87 فعالیت خود را با تدریس دوره های مهارتی PCR و مهندسی ژنتیک در علوم پزشکی وارستگان شروع کردم. در فاصله زمانی 90 الی 95 در گروه علوم آزمایشگاهی تدریس دروس ژنتیک، سلولی- مولکولی و بیوشیمی بالینی 1 را برعهده داشتم. از سال 95 به عنوان عضو هیات علمی گروه علوم آزمایشگاهی و معاون پژوهشی و در سال 97 با حفظ سمت، به عنوان مدیر گروه علوم آزمایشگاهی انتخاب گردیدم. اینجانب دانش آموخته بیوتکنولوژی در مقطع کارشناسی ارشد و بیوشیمی بالینی در مقطع دکتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌باشم. علاوه بر آموزش دروس تخصصی آزمایشگاهی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به رشته خودم خصوصا مباحث اختلالات متابولیک مادرزادی، تشخیص بیماریهای ژنتیک انسانی، ژنتیک سرطان، مباحث سیتوژنتیک مولکولی و کلاسیک، نانوتکنولوژی، بیوانفورماتیک و مطالعات ساختاری پروتئین دارم و بسیاری از مقالات چاپ شده و کتابهای نگارش شده نیز در این خصوص می‌باشد.تاکید اینجانب بر این است که مهارتهایی به دانشجویان منتقل گردد که برای بازار کار و افزایش ضریب اشتغال پذیری آنان مفید باشد.

کارشناس مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای و آموزش مداوم

نام و نام خانوادگی معصومه رستم زاده
مدرک تحصیلی کارشناس ارشد مدیریت اجرایی
شماره تماس 051-35091160    داخلی 321
ایمیل rostamzadehm@varastegan.ac.ir

من در علوم پزشکی وارستگان از ابتدای سال 1397 به عنوان کارشناس مرکز آموزش های مهارتی و حرفه ای و از انتهای سال 1397 با حفظ سمت، به عنوان کارشناس آموزش مداوم این مرکز مشغول به کار هستم.
در مقطع لیسانس، رشته کامپیوتر با گرایش نرم افزار را گذرانده ام و برای ادامه تحصیل، با توجه به علاقه ام به مدیریت اجرایی و مارکتینگ، در مقطع ارشد، این رشته را انتخاب کردم و در همین زمینه حدود 8 سال تجربه کاری دارم.
کار در محیط آموزشی پویا و مهارتی وارستگان را میتوانم به عنوان یک فرصت عالی در زندگیم ببینم که یکی از آورده هایی که برای من تاکنون داشته است، به روز بودن و در مسیر آموزش بودن است .
با توجه به اینکه دغدغه این روزهای اکثر دانشجویان و دانش آموختگان، پیدا کردن شغل مرتبط با تحصیلاتشان است و همچینین با توجه به نیاز کارفرماها به داشتن نیروی کار با دانش کافی و مهارت بالا، ماموریت اصلی من در وارستگان ، با مهارت کردن دانشجویان و دانش آموختگان در حوزه های مختلف تخصصی، عمومی و کاربردی است.

70 کارگاه حضوری برگزار شده
28 برنامه آموزش مداوم برگزار شده