علوم و صنایع غذایی

تمام درس های علوم و صنایع غذایی

ما 3 دوره برای شما پیدا کردیم
مشاهده
رایگان

فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات سلامتی بخش آنها

متوسط

معرفی کارگاه کارگاه آموزشی ” فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات …

تداخل غذا – دارو

متوسط

تداخل دارو وغذا گاه مطلوب وگاهی ناخواسته است . پاسخ …

آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی

متوسط

آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی آنچه در این تک …

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه