چگونه ممکن است به شما کمک کنیم؟

ما 3 دوره برای شما پیدا کردیم
مشاهده

برچسب گذاری در موادغذایی

2.3 ساعت
همه سطح‌ها

برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …

اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی

2.6 ساعت
همه سطح‌ها

آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …

اولین دوره تخصصی کاوش در میکروبیوم روده

4 ساعت
همه سطح‌ها

بدن انسان شامل تعداد بسیار زیادی از میکروب‌ها مانند قارچ‌ها، …

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه