چگونه ممکن است به شما کمک کنیم؟

ما 24 دوره برای شما پیدا کردیم
مشاهده

اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018

14 ساعت
همه سطح‌ها

سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …

چهارمین دوره تخصصی آموزش وسترن بلات

10 ساعت
همه سطح‌ها

دوره تخصصی وسترن بلات (Western Blot) یک تکنیک آزمایشگاهی است …

دهمین دوره تخصصی Real-Time PCR

12 ساعت
همه سطح‌ها

Real-time PCR یا qPCR یکی از روش‌های مهم در بیولوژی …

بیست و ششمین دوره پذیرش و نمونه گیری آزمایشگاه

24 ساعت
همه سطح‌ها

اهمیت انجام آزمایشات پزشکی و نمونه گیری، در دنیایی که …

دومین دوره تخصصی تربیت کارشناس فنی آزمایشگاه

60 ساعت
همه سطح‌ها

برای تربیت یک کارشناس فنی آزمایشگاه، ابتدا فرد باید دانش …

برچسب گذاری در موادغذایی

2.3 ساعت
همه سطح‌ها

برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …

دانش پژوهی آموزشی

1 ساعت
همه سطح‌ها

علی رغم اهمیت دانش پژوهی آموزشی، به نظر می رسد …

اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی

2.6 ساعت
همه سطح‌ها

آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه