چهارمین دوره مقدماتی آموزش مهارت های فنی بیوشیمی، میکروب شناسی و خون شناسی
این دوره شامل موضوعاتی مانند بیوشیمی، هورمون شناسی، خون شناسی، …
اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی
عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به …
دومین دوره تخصصی آشنایی با PRP و نحوه تهیه استاندارد آن
دوره PRP (پلاسمای غنی از پلاکت) یک درمان پیشرفته و …
اولین دوره تخصصی آشنایی با PRP و نحوه تهیه استاندارد آن
دوره PRP (پلاسمای غنی از پلاکت) یک درمان پیشرفته و …
سومین دوره مهارت های فنی آزمایشگاه تشخیص طبی
این دوره شامل موضوعاتی مانند بیوشیمی، هورمون شناسی، خون شناسی، …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
- 1
- 2