اولین دوره تخصصی آموزش تکنیک های کروماتوگرافی دستی (TLC) و دستگاهی (HPLC- GC)
از متداول ترین و پرکاربردترین شیوه های جداسازی مواد تجزیهای، …
کنفرانس علمی یک روزه چشم انداز غربالگری بیماریهای متابولیک مادرزادی نوزادان
دورهٔ چشمانداز غربالگری بیماریهای متابولیک مادرزادی به مجموعه اقدامات و …
اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی
عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به …
اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
هشتمین دوره تخصصی آموزش تکنیک الایزا
دوره تخصصی آموزش تکنیک الایزا به مقدمات الایزا و معرفی …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …