اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
آموزش آفلاین غنی سازی مواد غذایی
در آموزش آفلاین غنی سازی مواد غذایی به اهمیت این …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …
دوره آموزشی مهارت های عمومی میکروبیولوژی
🤩🤩 با درخواست بالای شما عزیزان… 🔰 دوره آموزشی مهارت …
مهارت های عمومی میکروبیولوژی
آموزش مهارت های عینی و کافی در آزمایشگاه مدرسین: دکتر …