اولین دوره تخصصی آموزش تکنیک های کروماتوگرافی دستی (TLC) و دستگاهی (HPLC- GC)
آموزش تکنیک های کروماتوگرافی از متداول ترین و پرکاربردترین شیوه …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
ششمین دوره آموزشی تخصصی PCR_RT PCR
تکنیک RT-PCR به محققان امکان شناسایی و اندازهگیری دقیق RNA …
آموزش آفلاین تندخوانی و تقویت حافظه
چرا تندخوانی و تقویت حافظه اهمیت زیادی دارند؟ ما در …
جستجوی ساده و پیشرفته در PubMed
جستجوی ساده و پیشرفته در PubMed PubMed یکی از محیط های …
آموزش آفلاین غنی سازی مواد غذایی
در آموزش آفلاین غنی سازی مواد غذایی به اهمیت این …