اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
سومین دوره مهارت های فنی آزمایشگاه تشخیص طبی
این دوره شامل موضوعاتی مانند بیوشیمی، هورمون شناسی، خون شناسی، …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
ارائه جذاب و پویا با فوکاسکی
آموزش فوکاسکی ارائه جذاب و پویا با فوکاسکی بصورت خلاقانه …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …