اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
ارائه جذاب و پویا با فوکاسکی
آموزش فوکاسکی ارائه جذاب و پویا با فوکاسکی بصورت خلاقانه …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …
کارگاه آنالیز کامل نمونه مدفوع
آنالیز کامل نمونه مدفوع سرفصل های روز اول: 1- معیارهای …
کارگاه آموزشی وسترن بلات
کارگاه آموزشی وسترن بلات آموزش تکنیک وسترن بلات مدرسین: دکتر …