اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
وبینار مدیریت تغذیه در اختلالات خوردن
🔺سرفصل های وبینار: ✔️آشنایی با انواع اختلالات خوردن (علائم و …
دومین دوره اصول نگارش چکیده مقالات جهت شرکت در کنگره ها
شرکت در همایش ها و کنگره های بین المللی، یکی …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …