اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی
عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
دومین دوره اصول نگارش چکیده مقالات جهت شرکت در کنگره ها
شرکت در همایش ها و کنگره های بین المللی، یکی …
آموزش آفلاین کدگذاری مرگ و میر
آموزش آفلاین کدگذاری مرگ و میر آموزش آفلاین کدگذاری مرگ …
آموزش آفلاین بازاریابی در اینستاگرام
آموزش آفلاین بازاریابی در اینستاگرام آموزش آفلاین بازاریابی در اینستاگرام …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …