اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
اولین دوره تخصصی کاوش در میکروبیوم روده
بدن انسان شامل تعداد بسیار زیادی از میکروبها مانند قارچها، …
کارگاه آفلاین انتشار مقاله در ژورنال های علمی
انتشار مقاله در ژورنال های علمی اغلب پژوهشگران نتایج کار …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …
کارگاه آموزش مقاله نویسی
کارگاه آموزش مقاله نویسی مراحل مقاله نویسی برای یک مقاله …