اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی
عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به …
دومین دوره تخصصی آشنایی با PRP و نحوه تهیه استاندارد آن
دوره PRP (پلاسمای غنی از پلاکت) یک درمان پیشرفته و …
اولین دوره تخصصی آشنایی با PRP و نحوه تهیه استاندارد آن
دوره PRP (پلاسمای غنی از پلاکت) یک درمان پیشرفته و …
اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
دوره آفلاین آموزش زبان انگلیسی پیشرفته
با آموزش آفلاین زبان انگلیسی پیشرفته، با یادگیری زبان انگلیسی، …
آموزش آفلاین رزومه نویسی حرفه ای
چرا آموزش آفلاین رزومه نویسی؟ در آموزش آفلاین رزومه نویسی …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …