اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی
عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به …
اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
وبینار مدیریت تغذیه در اختلالات خوردن
🔺سرفصل های وبینار: ✔️آشنایی با انواع اختلالات خوردن (علائم و …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …
- 1
- 2