اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
اولین دوره تخصصی آموزش تکنیک های کروماتوگرافی دستی (TLC) و دستگاهی (HPLC- GC)
آموزش تکنیک های کروماتوگرافی از متداول ترین و پرکاربردترین شیوه …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
ششمین دوره آموزشی تخصصی PCR_RT PCR
تکنیک RT-PCR به محققان امکان شناسایی و اندازهگیری دقیق RNA …
جستجوی ساده و پیشرفته در PubMed
جستجوی ساده و پیشرفته در PubMed PubMed یکی از محیط های …
بررسی ساختار مقاله علمی
با یادگیری برخی اصول میتوانید سادهتر مسیر نگارش تا گرفتن …
- 1
- 2