کارگاه نقشه ورود به بازار کار برگزار شد

2-e1666695830878

کارگاه نقشه ورود به بازار کار برگزار شد

اکثر افراد برای ورود به حرفه و شغلی که برای آن تلاش کردند چالش هایی دارند و اگر در ابتدا با ماهیت آنها آشنا باشند می توانند با اعتماد به نفس بیشتری برای آنچه برنامه‌ریزی کردند اقدام کنند. با آگاهی به این موارد مسیر برای خیلی ها هموارتر خواهد شد.

از طرفی شناخت استعداد و علاقه مندی ها یکی از مهم ترین نکات ورود به بازار کار برای دانشجویان است. با توجه به اینکه امروزه دانشجویان تنها ازبعد از طی کردن مسیر تحصیلی دانشگاهی، بدون کسب مهارت های لازم راهی فرآیند ورود به بازار کار می شوند، کسب دانش کافی درکنار و با تاکید بر مهارت های کاربردی ورود به بازار کار، بسیار مورد توجه می باشد.

از این رو مهارتکده علوم پزشکی وارستگان برآن شد تا کارگاهی با عنوان نقشه ورود به بازار کار را به صورت رایگان در تاریخ 26 اردیبهشت ماه برگزار نماید. در این کارگاه مهندس پورعلی، مدیرعامل مجموعه رشدانا به بیان 20 راهکار پیش از ورود به بازار کار پرداختند که بسیار مورد توجه دانشجویان قرار گرفت. این برنامه که به صورت دو ساعته و به شکل تعاملی برگزار شد با استقبال بسیار خوب دانشجویان روبه رو گشت.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت