برترین کانال های یوتیوبی حوزه پزشکی در سال 2020

site_Y_H
دسته‌بندی نشده

برترین کانال های یوتیوبی حوزه پزشکی در سال 2020

خب همون طور که قولش رو در نوشته قبلی داده بودم این بار برترین کانال های یوتیوبی حوزه پزشکی رو به شما معرفی میکنم.

کانال‏هایی که بزودی باهاشون آشنا می شید بر اساس تعداد تعداد عضو و اینکه حتما در حوزه های علوم پزشکی فعال باشند پیدا شدند. در مرحله بعدی سعی کردیم کانال‏هایی رو انتخاب کنیم که محتوای بروزی داشتن و مرتبا مطالب شون رو بروز می کردند.

این شما و این هم برترین های یوتیوب در حوزه پزشکی :

Osmosis | 1.7M Subscribers

اوسموزیس، یکی از پرطرفدار ترین کانال‏های یوتیوبی در حوزه پزشکی هست که توضیحات مفصلی رو در مورد موضوعات پزشکی متنوع منتشر می کنه، از پاتوفیزیولوژی بگیر تا شیوع اخیر ویروس کرونا. یه نکته باحال در مورد این کانال اینکه زیر مجموعه پلتفرم یادگیری Osmosis.org هست که کلی تمرین و فلش کارت و برنامه درسی و نمونه سوال داره و در صورت خرید اکانت می‏تونی ازشون استفاده کنی.

Medical Lectures Explained CLEARLY| 807K subscribers

خسته نشدی اینقدر درس خوندی و هفته بعد فراموش کردی؟ یا کتاب‏های درسی  رو خوندی که هیچی ازشون در نمیاد؟ اینا سوال‏ هاییه که این کانال یوتیوبی از شما می پرسه  و معتقده : آموزش بهتر حق مسلم شماست!

اگر به دنبال یه کانال YouTube هستید تا به شما در آماده شدن برای امتحانات آینده کمک کند ، به جای مناسبی اومدیدریال. Med Cram در سال 2012 توسط دکتر راجر سیهوت و یکی از دانشجویان سابق اش با یک هدف تاسیس شد: شفافیت

اونها ادعا میکنند که روشی چشمگیرتر و کارآمدتر، جذاب، سرگرم کننده و ماندگار برای یادگیری و مرور مباحث پزشکی ارائه دادن.

دکتر سیهوت، مربی بالینی و طراح سوالات مختلف حوزه پزشکیه. اگر می‏خواید برای امتحانات مختلف این حوزه اماده بشی احتمالا سخنرانی‏هاش کمکت می کنه.

اما اگر شما به دنبال یادگیری و مرور مباحث پیچیده ‏تر پزشکی هستی وب سایت MedCram.com کلی سخنرانی رایگان و پولی را به صورت آنلاین در زمینه های مختلف ارائه می‏ده تا به شما در کاهش زمان مطالعه و کسب نمره بهتر در امتحانات کمک کنند.

Centers for Disease Control and Prevention| 475K Subscribers

دیگه لازم نیست من بگم همه میدونن که CDC خیلی کارش درسته و کانال یوتیوبش هم  اطلاعات بهداشتی معتبر، قابل اعتماد و بروزی در اختیار کاربرانش قرار میده. ویدئوهای آنها از پیشگیری و درمان بیماریهای شایع تا واکنش اضطراری به اپیدمی متغیره. اگه یه موضوع بهداشتی و درمانی سرچ کنی احتمالش خیلی زیاده  که یه ویدئو  از یوتیوب CDC  جزو  اولین نتایج سرچت باشه

Armando Hasudungan’s Medical Channel | 443K Subscribers

دکتر «آرماندو هاسو دونگان» یکی از مدرس های محبوب حوزه پزشکیه که دانش و هنر رو باهم آشتی داده و موضوعات پیچیده علمی رو خیلی راحت با هنر بهتون توضیح میده، مرتبا ویدئوهای جذاب و باحالی رو که مناسب دانشجوهای علوم پزشکی و متخصصان بهداشتی هست آپلود می کنه. اگه دنبال ویدئوهایی در مورد جنین شناسی، عصب شناسی، زیست شناسی سلولی، فارماکولوژی یا میکروبیولوژی می‏گردین بهشت شما همینجاست.

با وجود به اشتراک گذاشتن نظریات دانشگاهی و توضیحات در مورد موضوعات پیچیده پزشکی ، این ولاگ یوتیوبی بخصوص برای تصویرگری دست سازش بسیار محبوب است، و همین نکته هم دقیقا آن را منحصر به فرد و متمایز می کند.

Harvard Medical School | 124K Subscribers

خیلم ام عجیب نیست که دانشگاه هاروارد یه کانال خفن یوتیوبی تو حوزه پزشکی داشته باشه. فیلم های این کانال طیف گسترده ای از موضوعات پزشکی رو در بر میگیره؛ از اکتشافات علمی تا گرایشات جدید در تحقیقات بیوشیمی. همچنین تعداد زیادی از ویدئوهاشون هم سخنرانی اساتید برجسته و دانش آموخته های هاروارد هست که در رابطه با موضوعات مختلف در حیطه های آموزش پزشکی سیاست های بهداشتی و مراقبتی و تحقیقات پزشکی و … صحبت می کنند.

آگاهی بخشی، وسعت بخشیدن به چشم اندازهای تحقیقاتی و آموزش ازاهداف ایجاد این ویدئوهاست که با لحن آکادمیک و رسمی و مدت زمان حداکثرا 5 دقیقه ‏ای تولید می شن. و توی این 5 دقیقه اصلا نمیگذاره شما خسته بشید و حوصله‏ تون سر بره. از همه مهتر این کانال برای تمام افرادی دنبال اطلاعات دقیق و علمی می گردند خیلی بدرد میخوره.

Biology with Animations| 34.1K subscribers

در واقع حرفشون که خیلی ام حسابِ؛ اینکه ما با انیمیشن و کارتون خیلی بهتر مفاهیم رو درک می کنیم و خیلی راحت می تونیم متدهای مختلف رو تصور کنیم در واقع چطوری کار می کنند. همه چی در مورد بیوشیمی توی این پیج هست. جالبه که بدونید تمام انیمیشن‏های این کانال یوتیوبی با پاورپوینت ساخته شدن.

U.S. National Library of Medicine | 28.9K  Subscribers

کانال یوتیوبیِ بزرگترین کتابخانه پزشکی دنیا، تا دلتون بخواد موضوعات متنوعی رو منتشر می کنه. اینقدر ویدئوهای این کانال منحصر بفرد و ارزشمنده که به نظرم باید به عنوان میراث فرهنگی ثبت بشن. اینجا فقط خونه ای برای واقعیت‏ها و اعداد نیست بلکه یه گنجینه از اطلاعات پزشکی و منبع خوبی برای یادگیریه.

در واقع به تاریخچه پزشکی پرداخته و یه نمایشگاه خاص از سخنرانی های تاریخی، اکتشافات مهم و وقایع به یاد ماندنی حوزه پزشکی برپا کرده. اگه دنبال اینی که رد پیشرفت های پزشکی رو در طول تاریخ ببینی اینجا خیلی بدردت میخوره

قبلا هم گفتم یوتیوب برای خودش یه دانشگاست، فقط کافیه کمی زبان بلد باشی و کلی مطالب جدید برای یادگرفتن هست کافیه اهلش باشی. این چندتا از برترین کانال های یوتیوبی حوزه پزشکی یه قطره از اقیانوس بزرگ دانش مجانی دنیاست​