تغذیه اساسی 1

photo_۲۰۲۳-۰۴-۱۶_۰۸-۱۴-۲۷
نجمه زارعی
اخرین بروزرسانی 30 تیر 1403
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

تغذیه اساسی 1

 

آنچه در این تک درس آموزش داده می شود شامل:

  • تعاریف پایه و تقسیم بندی بیوشیمی کربوهیدرات ها
  • کربوهیدرات های مواد غذایی
  • قند خون
  • تعریف کربوهیدرات های کاریوژن و بیان مکانیسم های احتمالی کربوهیدرات ها
  • روش های تععین نیاز به پروتئین ها و اسید های آمینه در بدن
  • تعاریف پایه و ساختار بیویمیایی لیپید ها
  • و ….​

اساتید دوره

نجمه زارعی

0/5
9 دوره
0 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه

هنوز حسابی نداری؟ به صورت رایگان ثبت نام کنید