فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات سلامتی بخش آنها
درباره این دوره
معرفی کارگاه
کارگاه آموزشی ” فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات سلامتی بخش آنها “با تدریس خانم دکتر پرنیان پزشکی(عضو هیات علمی علوم تغذیه) با هدف آگاه سازی دانشجویان رشته علوم تغذیه نسبت به اثرات سلامتی بخش استفاده از محصولات پروبیوتیک، در تاریخ 7 آذر 1397 در وارستگان برگزار شد.
اهداف آموزش
- تعریف پروبیوتیک ها
- تاریخچه پیدایش پروبیوتیک ها
- اثرات مفید پروبیوتیک ها بر سلامت انسان
- نقش پروبیوتیک ها در جلوگیری از عفونت
- معیارهای اساسی در گزینش پروبیوتیک ها
- انواع گونه های پروبیوتیک و اثرات درمانی ان ها
- نقش پروبیوتیک ها در تقویت سیستم ایمنی بدن
- انواع فرآورده های پروبیوتیک و میزان مصرف آنها
- نقش پروبیوتیک ها در درمان چاقی، سرطان، بیماری های کبدی