ششمین دوره آموزشی تخصصی PCR_RT PCR
درباره این دوره
تکنیک RT-PCR به محققان امکان شناسایی و اندازهگیری دقیق RNA را میدهد که برای بررسی بیان ژنها، تشخیص ویروسها و مطالعه روی RNAهای مختلف در سلولها ضروری است. این تکنیک بسیار سریع و قابل اعتماد است و میتواند در زمان کوتاهی نتایج دقیقی ارائه دهد، که برای تشخیص سریع بیماریها مانند عفونتهای ویروسی (مانند COVID-19) حیاتی است.
علاوه بر تشخیص بیماریها، RT-PCR در تحقیقات پایه و کاربردی نیز نقش مهمی دارد. این تکنیک به محققان امکان میدهد تا تغییرات در سطح بیان ژنها را تحت شرایط مختلف مطالعه کنند و نقش RNAهای مختلف در فرآیندهای بیولوژیکی را بررسی کنند. همچنین، RT-PCR در تحقیقات سرطان برای شناسایی نشانگرهای مولکولی خاص و ارزیابی پاسخ به درمانها استفاده میشود. به طور کلی، RT-PCR به دلیل دقت، سرعت و توانایی اندازهگیری کمی RNA، ابزاری اساسی و غیرقابل جایگزین در بسیاری از زمینههای تحقیقاتی و تشخیصی به شمار میآید.
🔰سرفصل ها:
✔️ اصول استخراج ماده ژنتيكي
✔️آشنايي با پايگاه داده و طراحي پرايمر
✔️آشنايي با نحوه انجام تست pcr
✔️استخراج RNA
✔️ساخت cDNA
✔️تکنیکهای الکتروفورز
و …
📆زمان شروع دوره: از 7 مرداد 1403
روزهای یکشنبه و سه شنبه و پنجشنبه
⏰ از ساعت 12 الي 16
48 ساعت آموزش تئوری و عملی در آزمایشگاه🤩🤩
🗣 مدرسين:
دكتر فاطمه کیفی
(دکترای تخصصی بیوشیمی بالینی و عضو هيئت علمي علوم پزشكي وارستگان)
دكتر حسین جاوید
(دکترای تخصصی بیوشیمی بالینی و عضو هيئت علمي علوم پزشكي وارستگان)
خانم ساناز آرزمجو
(کارشناسی ارشد بیوشیمی)
خانم سوسن حسینی
(کارشناس ارشد ژنتیک)
🔷با ارائه گواهینامه معتبر
❌ظرفیت محدود❌
💰با امكان پرداخت اقساطي
💰 تخفيف ويژه ثبت نام گروهي
جهت کسب اطلاع بیشتر می توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
کلیک کنید
اساتید دوره
دکتر فاطمه کیفی
اینجانب از سال 87 فعالیت خود را با تدریس دوره های مهارتی PCR و مهندسی ژنتیک در علوم پزشکی وارستگان شروع کردم. در فاصله زمانی 90 الی 95 در گروه علوم آزمایشگاهی تدریس دروس ژنتیک، سلولی- مولکولی و بیوشیمی بالینی 1 و در گروه گفتار درمانی تدریس دروس روش تحقیق و نگارش متون را برعهده داشتم. از سال 95 به عنوان عضو هیات علمی گروه علوم آزمایشگاهی و معاون پژوهشی و در سال 97 با حفظ سمت، به عنوان مدیرگروه علوم آزمایشگاهی انتخاب گردیدم.
اینجانب دانش آموخته بیوتکنولوژی در مقطع کارشناسی ارشد و بیوشیمی بالینی در مقطع دکتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد میباشم.
دکتر حسین جاوید
عضو هیئت علمی گروه علوم آزمایشگاهی
اینجانب دکتر حسین جاوید متخصص بیوشیمی بالینی (نظام پزشکی: آ-4777) و استادیار گروه علوم آزمایشگاهی و از سال 1399 در این مرکز مشغول به ارائه خدمت و تربیت دانشجویان علوم آزمایشگاهی هستم.تحصیلات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهدعلاوه بر آموزش دروس تخصصی آزمایشگاهی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به رشته خودم خصوصا مباحث سرطان، اعصاب، نانوتکنولوژی و سلول های بنیادی دارم. با توجه به سابقه کاری در بخشهای مختلف آزمایشگاه تشخیص طبی و آزمایشگاه های تخصصی پژوهشی سعی میکنم تا علاوه بر بالابردن سطح تئوری دانشجویان آنها را در زمینه مهارت های عملی نیز پرورش داده و تلاش می کنم مهارتهایی را به دانشجویان انتقال دهم که در عرصه کاری و تحقیقاتی آنها مفید واقع شوند. دروسی که در این مرکز برای دانشجویان تدریس میکنم عبارتست از: شیمی عمومی و آزمایشگاه، بیوشیمی عمومی و آزمایشگاه، بیوشیمی پزشکی ½ و آزمایشگاه، هرمون شناسی و آزمایشگاه، مقدمات آزمایشگاه، اداره امور کارورزی در عرصه ½ و سمینار دانشجویان علوم آزمایشگاهی.
علایق پژوهشی:
سرطان
علوم اعصاب و تاکی کینین ها
نانوتکنولوژی
سلول های بنیادی
جوایز و افتخارات
استاد برتر فعالیت های پژوهشی و فناورانه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
استاد برتر نظم و انضباط اداری مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
توانایی تدریس و طرح درس و همچنین توانایی استفاده ی بجا و مناسب از ابزار های الکترونیک در سامانه ی سام دانشگاه علوم پزشکی وارستگان موجود می باشد.
مقطع تحصیلی دوره ی کارشناسی ارشد اینجانب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد (کیفیت برخوردار) می باشد.
مقطع تحصیلی دوره ی دکتری تخصصی اینجانب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد (کیفیت برخوردار) می باشد.
مهارت های فنی و بالینی اینجانب در صورت لزوم می تواند در فرمت گواهی از پاتولوژیست مربوطه، تقدیم حضور گردد.