دانش پژوهی آموزشی

دکتر عاطفه صرافان
اخرین بروزرسانی 11 مهر 1403
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

علی رغم اهمیت دانش پژوهی آموزشی، به نظر می رسد که این امر چندان در بین اعضای هیات علمی جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است.

ارتقای کیفیت آموزش همواره یکی از دغدغه های دانشگاههاست. به نظر می رسد که با بهره گیری از ظرفیتهای پیدا و پنهانی که در دانش پژوهی آموزشی وجود دارد، می توان در این راستا گام برداشت.

فعالیت های دانشورانه آموزشی فرایندهای آموزشی نوآورانه ای هستندکه داراي اهداف شفاف، متـدولوژي مشـخص، مبتنـی بـر شواهد موجود (آماده سازي مناسب) و داراي نتایج مشخص است اما دانش پژوهی آموزشی به فعالیت هاي دانشورانه اي اطلاق می شود که علاوه بر چهار معیار فوق بـه نحـو مناسـبی منتشـر شـده و در معرض نقد دیگران قرار گرفته باشند. در این دوره به شکل جامع به روند آماده سازی و ثبت یک فعالیت دانش پژوهانه پرداخته شده است.

بررسی ها نشان می دهد که بی مهری نسبت به این امر، بیش از هر چیز در عدم آشنایی کامل اساتید و مدیران حوزه های آموزش عالی با ظرفیتها و امتیازات این رویکرد است بنابراین در این محتوا سعی شد که چگونگی تدوین یک فرایند دانش پژوهی آموزشی تشریح و از این طریق، گامی هر چند کوچک در جهت رفع این نیاز برداشته شود.

سرفصل محتوای آفلاین
  1. آشنایی با حیطه های آموزشی
  2. معرفی معیارهـا ي شـش گانـه دانـش پژوهـی آموزشـی (Glassick)
  3. ارزیابی و امتیازدهی فعالیت‏های دانش پژوهی
  4. مراحل ثبت یک فعالیت دانش پژوهانه در سامانه
مخاطبان دوره 
  1. اساتید دانشگاه
  2. کلیه دست اندرکاران آموزش

جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:

کلیک کنید​​​​​

برچسب ها

اساتید دوره

دکتر عاطفه صرافان

0/5
5 دوره
0 دیدگاه
0 دانشجو

عاطفه صرافان صادقی مدیر گروه علوم صنایع غذایی  مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) مرکز نیز هستم.

علاوه ‎بر آموزش دروس تخصصی در حیطه موادغذایی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به ایمنی موادغذایی خصوصا طراحی سنسورها جهت شناسایی آلاینده‌ها و استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کنترل میکروب‎های غذازاد دارم. دروسی که برای دانشجویان گروه تغذیه و سایر گروه‎ها تدریس می‎کنم اصول و روش‎های نگهداری موادغذایی، شیمی تجزیه موادغذایی، بهداشت و مسمومیت‎های غذایی  و فیزیولوژی می‎باشند. در کلاس‎های درسم بر بهبود و ارتقا مستمر سطح آموزش خود و دستیابی دانشجویانم به سطح دانش و مهارتی که متناسب با بازار کار باشد، تاکید دارم.

مشاهده بیشتر
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه

هنوز حسابی نداری؟ به صورت رایگان ثبت نام کنید