تمام درس های علوم و صنایع غذایی
اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی
عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به …
اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات سلامتی بخش آنها
معرفی کارگاه کارگاه آموزشی ” فرآورده های پروبیوتیک و تاثیرات …
آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی
آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی آنچه در این تک …