تغذیه اساسی 1

اخرین بروزرسانی 30 تیر 1403

درباره این دوره

تغذیه اساسی 1

 

آنچه در این تک درس آموزش داده می شود شامل:

  • تعاریف پایه و تقسیم بندی بیوشیمی کربوهیدرات ها
  • کربوهیدرات های مواد غذایی
  • قند خون
  • تعریف کربوهیدرات های کاریوژن و بیان مکانیسم های احتمالی کربوهیدرات ها
  • روش های تععین نیاز به پروتئین ها و اسید های آمینه در بدن
  • تعاریف پایه و ساختار بیویمیایی لیپید ها
  • و ….​

اساتید دوره

نجمه زارعی

0/5
9 دوره
0 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر

آیا می خواهید برای همه فعالیت ها، اعلان های پوش نوتیفیکیشن دریافت کنید؟

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه

هنوز حسابی نداری؟ به صورت رایگان ثبت نام کنید