تغذیه اساسی 1

نجمه زارعی
اخرین بروزرسانی 30 شهریور 1402
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

تغذیه اساسی 1

 

آنچه در این تک درس آموزش داده می شود شامل:

  • تعاریف پایه و تقسیم بندی بیوشیمی کربوهیدرات ها
  • کربوهیدرات های مواد غذایی
  • قند خون
  • تعریف کربوهیدرات های کاریوژن و بیان مکانیسم های احتمالی کربوهیدرات ها
  • روش های تععین نیاز به پروتئین ها و اسید های آمینه در بدن
  • تعاریف پایه و ساختار بیویمیایی لیپید ها
  • و ….​

اساتید دوره

نجمه زارعی

0/5
9 دوره
0 دیدگاه
0 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه