اولین دوره تخصصی الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000:2018
سیستم مدیریت ایمنی و سلامت مواد غذایی جنبه مهمی است …
اولین دوره تخصصی ویرایش یازدهم طبقه بندی بین المللی بیماریها ICD-11
نسخه یازدهم طبقهبندی بینالمللی بیماریها (International Classification of Diseases)، سال 2020 …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
آموزش آفلاین تندخوانی و تقویت حافظه
چرا تندخوانی و تقویت حافظه اهمیت زیادی دارند؟ ما در …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …