اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستمHACCP در صنایع غذایی
عنوان GMP مخفف شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به …
برچسب گذاری در موادغذایی
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین …
اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی
آموزش آفلاین اصول و روش های نمونه برداری از موادغذایی …
ارائه جذاب و پویا با فوکاسکی
آموزش فوکاسکی ارائه جذاب و پویا با فوکاسکی بصورت خلاقانه …
آموزش آفلاین کدگذاری مرگ و میر
آموزش آفلاین کدگذاری مرگ و میر آموزش آفلاین کدگذاری مرگ …
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی
روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی ارزشیابی به یک فرایند …
دوره آموزشی مهارت های کاربردی فتوشاپ
احتمالا تا حالا شنیده اید که کسی بگوید: “این قطعا …