دوره تخصصی کشت سلول
درباره این دوره
کشت سلول یک فرایند مهم در زیستشناسی مولکولی و سلولی است که به کمک آن میتوان سلولهای زنده را در شرایط کنترل شده و محیطهای مخصوصی تکثیر و رشد داد. این فرایند برای مطالعه و تحقیقات در زمینههای مختلف از جمله پزشکی، بیولوژی، داروسازی و بیوتکنولوژی بسیار حائز اهمیت است.
در کشت سلول، سلولها در محیطهای مناسب با ترکیبات غذایی و شرایط فیزیکی خاص قرار میگیرند تا بتوانند به طور مداوم تکثیر و رشد کنند. این محیطها شامل مواد غذایی اساسی مانند نمکها، قندها، آمینواسیدها، و عوامل رشد هستند که سلولها برای رشد به آنها نیاز دارند. همچنین، شرایط فیزیکی مانند دما، رطوبت و pH نیز برای رشد سلولها بسیار حائز اهمیت است.
کشت سلول به محققان این امکان را میدهد تا سلولها را به صورت جمعیتهای بزرگ تحت نظارت قرار داده و به عنوان یک مدل برای بررسی رفتار و واکنش آنها در شرایط مختلف استفاده کنند. این فرایند همچنین به تولید داروها، واکسنها و محصولات بیوتکنولوژیک کمک بسزایی میکند.
با توجه به اهمیت کشت سلول در تحقیقات علمی و صنعتی، تلاشهای فراوانی برای بهبود روشها و شرایط کشت سلول صورت گرفته است تا این فرآیند بهبود یابد و نتایج به دقت و قابل اعتماد تر بوده و بتوان از آنها به نحو بهینه استفاده کرد.
🔺سرفصل ها:
✔️تاریخچه و کاربردهای کشت سلول
✔️تجهیزات اتاق کشت
✔️ترکیب کلی محیط های کشت
✔️چگونه بانک سلولی ایجاد کنیم
✔️پروتکل های شمارش سلولی
✔️آلودگی های میکروبی
و…
زمان برگزاری کارگاه:
چهارشنبه 16اسفند 1402
پنجشنبه 17 اسفند 1402
مدرس: آقای دکتر جاوید
(دکتری تخصصی بیوشیمی بالینی)
– همراه با گواهینامه حضور
جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
اساتید دوره
دکتر حسین جاوید
عضو هیئت علمی گروه علوم آزمایشگاهی
اینجانب دکتر حسین جاوید متخصص بیوشیمی بالینی (نظام پزشکی: آ-4777) و استادیار گروه علوم آزمایشگاهی و از سال 1399 در این مرکز مشغول به ارائه خدمت و تربیت دانشجویان علوم آزمایشگاهی هستم.تحصیلات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهدعلاوه بر آموزش دروس تخصصی آزمایشگاهی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به رشته خودم خصوصا مباحث سرطان، اعصاب، نانوتکنولوژی و سلول های بنیادی دارم. با توجه به سابقه کاری در بخشهای مختلف آزمایشگاه تشخیص طبی و آزمایشگاه های تخصصی پژوهشی سعی میکنم تا علاوه بر بالابردن سطح تئوری دانشجویان آنها را در زمینه مهارت های عملی نیز پرورش داده و تلاش می کنم مهارتهایی را به دانشجویان انتقال دهم که در عرصه کاری و تحقیقاتی آنها مفید واقع شوند. دروسی که در این مرکز برای دانشجویان تدریس میکنم عبارتست از: شیمی عمومی و آزمایشگاه، بیوشیمی عمومی و آزمایشگاه، بیوشیمی پزشکی ½ و آزمایشگاه، هرمون شناسی و آزمایشگاه، مقدمات آزمایشگاه، اداره امور کارورزی در عرصه ½ و سمینار دانشجویان علوم آزمایشگاهی.
علایق پژوهشی:
سرطان
علوم اعصاب و تاکی کینین ها
نانوتکنولوژی
سلول های بنیادی
جوایز و افتخارات
استاد برتر فعالیت های پژوهشی و فناورانه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
استاد برتر نظم و انضباط اداری مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
توانایی تدریس و طرح درس و همچنین توانایی استفاده ی بجا و مناسب از ابزار های الکترونیک در سامانه ی سام دانشگاه علوم پزشکی وارستگان موجود می باشد.
مقطع تحصیلی دوره ی کارشناسی ارشد اینجانب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد (کیفیت برخوردار) می باشد.
مقطع تحصیلی دوره ی دکتری تخصصی اینجانب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد (کیفیت برخوردار) می باشد.
مهارت های فنی و بالینی اینجانب در صورت لزوم می تواند در فرمت گواهی از پاتولوژیست مربوطه، تقدیم حضور گردد.