برچسب گذاری در موادغذایی
درباره این دوره
برچسب گذاری در موادغذایی اصلی ترین وسیله تبادل اطلاعات مابین تولید کننده و فروشنده غذا و از یک سو با خریدار و مصرف کننده ماده غذایی است که حتی می تواند به عنوان یک ابزار بازاریابی نیز بکار رود. بر این اساس ضوابطی برای برچسب گذاری محصولات غذایی از سوی سازمان های ذیصلاح تدوین شده است که دست اندرکاران این صنعت باید آشنایی لازم را داشته باشند.
برچسب گذاری به معنای نوشتن یا چاپ هرگونه تصویر و یا اطلاعاتی بر روی بسته بندی است که باید به اطلاع مصرف کننده برسد. برچسب گذاری تغذیه ای نوعی از برچسب گذاری مواد غذایی است که ویژگی های تغذیه ای یک ماده غذایی را جهت اطلاع مصرف کننده توصیف میکند.
سرفصل دوره آفلاین:
- اهمیت برچسب گذاری در موادغذایی
- تعاریف مقدماتی از برچسب و برچسب گذاری تغذیه ای
- مزایای برچسب گذاری در موادغذایی
- اطلاعات موردنیاز مصرف کنندگان موادغذایی
- آشنایی با اظهارات مندرج در برچسب موادغذایی (توصیفی، اخطاری و خاص)
- نحوه اعلام مواد مغذی ماده غذایی روی برچسب
- آشنایی با نشانگرهای تغذیه ای رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای )
- آشنایی با اجزاء جدول حقایق تغذیه ای
- آشنایی با واژه های مورد استفاده در برچسب مواد غذایی
مخاطبان دوره:
- دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی موادغذایی، بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی
- مدیران کنترل کیفی و مسوولین فنی کارخانجات صنایع غذایی
جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
کلیک کنید
اساتید دوره
دکتر عاطفه صرافان
عاطفه صرافان صادقی مدیر گروه علوم صنایع غذایی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) مرکز نیز هستم.
علاوه بر آموزش دروس تخصصی در حیطه موادغذایی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به ایمنی موادغذایی خصوصا طراحی سنسورها جهت شناسایی آلایندهها و استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کنترل میکروبهای غذازاد دارم. دروسی که برای دانشجویان گروه تغذیه و سایر گروهها تدریس میکنم اصول و روشهای نگهداری موادغذایی، شیمی تجزیه موادغذایی، بهداشت و مسمومیتهای غذایی و فیزیولوژی میباشند. در کلاسهای درسم بر بهبود و ارتقا مستمر سطح آموزش خود و دستیابی دانشجویانم به سطح دانش و مهارتی که متناسب با بازار کار باشد، تاکید دارم.