آموزش آفلاین غنی سازی مواد غذایی
درباره این دوره
در آموزش آفلاین غنی سازی مواد غذایی به اهمیت این موضوع پرداخته می شود.
غنی سازی مواد غذایی
امروزه با توجه به اهمیت سلامت و کیفیت مواد غذایی و توجه هر چه بیش تر مصرف کنندگان به سلامتی بیشتر محصولات و رفع نیاز های بدن از راه مصرف مواد غذایی مناسب و سالم استقبال از تولید، واردات و مصرف غذاهای غنی شده رو به افزایش است. از نظر متخصصان علوم تغذیه یکی از بهترین راه های دریافت ریز مغذی ها و افزایش دریافت مواد مغذی ضروری با کمترین عوارض جانبی و بصورت گسترده در سطح جامعه غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی می باشد . با این وجود ، رعایت نکاتی در هنگام تولید و یا مصرف مواد غذایی غنی با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و عدم بروز مسمومیت ناشی از مصرف این اقلام ضروری به نظر می رسد .
آموزش آفلاین غنی سازی موارد غذایی شامل مطالب زیر است:
- اهمیت، تاریخچه و اهداف غنی سازی
- ویژگی های حامل های مناسب غنی سازی
- غنی سازی آهن، ید و ویتامین A و ویتامین D در مواد غذایی (با توجه به شرایط امروزی ازمزیتهای غنی سازی موادغذایی رفع کمبودهای شایع ریز مغذیها و ویتامینهایی مثل آهن و یا ویتامین D، در یک جمعیت انبوه یا خاص در کشور و بهبود مصرف رژیم غذایی است. غنی سازی میتواند با هزینه کم اما در یک مقیاس بزرگی از شهر یا در کشور اجرا شود. مثل غنی سازی شیر و آرد با ویتامین D که مصارف عمومی در کل کشور دارد.)
- آشنایی با ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی
گروه هدف:
- کلیه کارشناسان ، دانشجویان و فعالین در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی می توانند در این کارگاه شرکت کنند.
جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
اساتید دوره
دکتر پرنیان پزشکی
اینجانب از سال 1392 در گروه آموزشی تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیئت علمی و در دو دوره 1393-94 و 96 تا 98 به عنوان مدیر گروه تغذیه مشغول به فعالیت بوده ام.
تحصیلات خود را در رشته علوم و صنایع غذایی (از مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی) با گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد گذرانیده و به عنوان دانشجوی ممتاز آن دانشگاه در سال 95 فارغ التحصیل شده ام.