دوره آموزشی مهارت های عمومی میکروبیولوژی

دکتر پرنیان پزشکی
دکتر عاطفه صرافان
اخرین بروزرسانی 11 بهمن 1402
1 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

🤩🤩 با درخواست بالای شما عزیزان…

🔰 دوره آموزشی مهارت های عمومی میکروبیولوژی

میکروبیولوژی مطالعه ریزاندامگانی است که تک‌سلولی، چندسلولی یا بی‌سلولی اند.میکروبیولوژی دربرگیرنده چندین زیرشاخه شامل ویروس‌شناسی، باکتری‌شناسی، آغازیان‌شناسی، قارچ‌شناسی، ایمنی‌شناسی و انگل‌شناسی است. کارگاه های آموزشی میکروبیولوژی که توسط زیست فن رویداد به صورت تخصصی انجام می شود در سه نوع کارگاه های آموزش مهارتهای عمومی، حرفه ای و پیشرفته تقسیم بندی می شود که بنا به پیش نیازهای گذراندهابتدا این رویداد در سطح عمومی برگزار خواهد شد.

📆 شروع دوره : از 4 آبان ماه
📆 پنج شنبه ها صبح ( به مدت سه هفته )
⏰ ساعت 8 الی 14
💯 20 ساعت آموزش💯

🔺 سرفصل ها:
✔️آشنایی با انواع میکروسکوپ ها و روش کار با آن
✔️استریلیزاسیون در آزمایشگاه
✔️آشنایی با رنگ آمیزی کپک ها
✔️آشنایی با روش های کشت در آزمایشگاه میکروبی
✔️ آشنایی با تکنیک رقیق سازی و شمارش باکتری
✔️آموزش تهیه اسمیر از نمونه باکتریایی
✔️آشنایی با تکنیک رنگ آمیزی اندسپورها
و …

🗣 مدرسین دوره:
خانم دکتر پرنیان پزشکی
خانم دکتر عاطفه صرافان
(اعضای هیئت علمی علوم پزشکی وارستگان)

🔺 همراه با گواهینامه حضور
🔹 به صورت عملی و کاربردی

💯 با ظرفیت محدود 💯

جهت کسب اطلاع بیشترمیتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:

کلیک کنید

اساتید دوره

دکتر پرنیان پزشکی

0/5
5 دوره
0 دیدگاه
6 دانشجو

اینجانب از سال 1392 در گروه آموزشی تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیئت علمی و در دو دوره 1393-94 و 96 تا 98 به عنوان مدیر گروه تغذیه مشغول به فعالیت بوده ام.

تحصیلات خود را در رشته علوم و صنایع غذایی (از مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی) با گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد گذرانیده و به عنوان دانشجوی ممتاز آن دانشگاه در سال 95 فارغ التحصیل شده ام.

مشاهده بیشتر

دکتر عاطفه صرافان

0/5
5 دوره
0 دیدگاه
0 دانشجو

عاطفه صرافان صادقی مدیر گروه علوم صنایع غذایی  مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) مرکز نیز هستم.

علاوه ‎بر آموزش دروس تخصصی در حیطه موادغذایی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به ایمنی موادغذایی خصوصا طراحی سنسورها جهت شناسایی آلاینده‌ها و استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کنترل میکروب‎های غذازاد دارم. دروسی که برای دانشجویان گروه تغذیه و سایر گروه‎ها تدریس می‎کنم اصول و روش‎های نگهداری موادغذایی، شیمی تجزیه موادغذایی، بهداشت و مسمومیت‎های غذایی  و فیزیولوژی می‎باشند. در کلاس‎های درسم بر بهبود و ارتقا مستمر سطح آموزش خود و دستیابی دانشجویانم به سطح دانش و مهارتی که متناسب با بازار کار باشد، تاکید دارم.

مشاهده بیشتر
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه

هنوز حسابی نداری؟ به صورت رایگان ثبت نام کنید