دوره آموزشی مهارت های عمومی میکروبیولوژی
درباره این دوره
🤩🤩 با درخواست بالای شما عزیزان…
🔰 دوره آموزشی مهارت های عمومی میکروبیولوژی
میکروبیولوژی مطالعه ریزاندامگانی است که تکسلولی، چندسلولی یا بیسلولی اند.میکروبیولوژی دربرگیرنده چندین زیرشاخه شامل ویروسشناسی، باکتریشناسی، آغازیانشناسی، قارچشناسی، ایمنیشناسی و انگلشناسی است. کارگاه های آموزشی میکروبیولوژی که توسط زیست فن رویداد به صورت تخصصی انجام می شود در سه نوع کارگاه های آموزش مهارتهای عمومی، حرفه ای و پیشرفته تقسیم بندی می شود که بنا به پیش نیازهای گذراندهابتدا این رویداد در سطح عمومی برگزار خواهد شد.
📆 شروع دوره : از 4 آبان ماه
📆 پنج شنبه ها صبح ( به مدت سه هفته )
⏰ ساعت 8 الی 14
💯 20 ساعت آموزش💯
🔺 سرفصل ها:
✔️آشنایی با انواع میکروسکوپ ها و روش کار با آن
✔️استریلیزاسیون در آزمایشگاه
✔️آشنایی با رنگ آمیزی کپک ها
✔️آشنایی با روش های کشت در آزمایشگاه میکروبی
✔️ آشنایی با تکنیک رقیق سازی و شمارش باکتری
✔️آموزش تهیه اسمیر از نمونه باکتریایی
✔️آشنایی با تکنیک رنگ آمیزی اندسپورها
و …
🗣 مدرسین دوره:
خانم دکتر پرنیان پزشکی
خانم دکتر عاطفه صرافان
(اعضای هیئت علمی علوم پزشکی وارستگان)
🔺 همراه با گواهینامه حضور
🔹 به صورت عملی و کاربردی
💯 با ظرفیت محدود 💯
جهت کسب اطلاع بیشترمیتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
اساتید دوره
دکتر پرنیان پزشکی
اینجانب از سال 1392 در گروه آموزشی تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیئت علمی و در دو دوره 1393-94 و 96 تا 98 به عنوان مدیر گروه تغذیه مشغول به فعالیت بوده ام.
تحصیلات خود را در رشته علوم و صنایع غذایی (از مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی) با گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد گذرانیده و به عنوان دانشجوی ممتاز آن دانشگاه در سال 95 فارغ التحصیل شده ام.
دکتر عاطفه صرافان
عاطفه صرافان صادقی مدیر گروه علوم صنایع غذایی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) مرکز نیز هستم.
علاوه بر آموزش دروس تخصصی در حیطه موادغذایی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به ایمنی موادغذایی خصوصا طراحی سنسورها جهت شناسایی آلایندهها و استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کنترل میکروبهای غذازاد دارم. دروسی که برای دانشجویان گروه تغذیه و سایر گروهها تدریس میکنم اصول و روشهای نگهداری موادغذایی، شیمی تجزیه موادغذایی، بهداشت و مسمومیتهای غذایی و فیزیولوژی میباشند. در کلاسهای درسم بر بهبود و ارتقا مستمر سطح آموزش خود و دستیابی دانشجویانم به سطح دانش و مهارتی که متناسب با بازار کار باشد، تاکید دارم.