آموزش آفلاین نرم افزار پرزی
درباره این دوره
آموزش آفلاین نرم افزار پرزی فرصتی اس برای تجربه ساخت اسلایدهای جذاب با نرم افزار جدید. این روزها ساخت پرزنتیشن به یک کار کلیشهای با پاورپوینت تبدیل شده است. قطاری از اسلایدهای یک شکل که در تلاشند مفهومی را بدون هیچ هیجانی به مخاطب برسانند. نرم افزار پرزی (Prezi) در سال ۲۰۰۷ متولد شد تا به این روند تکراری و خستهکننده پایان بدهد و درهای جدیدی را در دنیای ارائه حرفه ای باز کند.برای کار کردن با این نرم افزار میتوانید آموزش آفلاین نرم افزار پرزی را تهیه کنید.
پرزی چیست؟
Prezi Next یک نرمافزار ساخت پرزنتیشن است که با استفاده از یک رابط کاربری آسان و مدرن، امکان ساخت پرزنتیشنهای جذاب و پویا را برای کاربران فراهم میکند. با Prezi Next میتوانید از تصاویر، ویدئوها و متنها برای ایجاد یک پرزنتیشن جذاب استفاده کنید. همچنین، این نرمافزار امکاناتی مانند افزودن افکتها، تغییر اندازه و ترتیب اشیاء و استفاده از قابلیت زوم را نیز داراست. Prezi Next یکی از جایگزینهای پاورپوینت محسوب میشود.
آنچه در این کارگاه آموزش داده می شود شامل:
- آشنایی با محیط نرم افزار
- آشنایی با ابزار های نرم افزار
- آموزش ارائه های آکادمیک با استفاده از نرم افزار
- ارائه گزارش و ساخت موشن گرافیگ با محتواهای متنوع با استفاده از نرم افزار
جهت کسب اطلاع بیشترمیتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
اساتید دوره
دکتر فاطمه مقبلی
از شهریور سال 1399 بعنوان عضو هیات علمی و مسئول فعالیت های دانشجویی گروه رشته فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی وارستگان مشغول به کار هستم. از دی ماه 1399 نیز به عنوان مدیر پژوهش و فناوری و روابط بین الملل نیز مشغول به فعالیت می باشم. علاوه بر آموزش دروس تخصصی فناوری اطلاعات سلامت، به پژوهش در موضوعات مربوط به رشته های ریاضی-آمار، انفورماتیک پزشکی و HIT و همچنین طراحی سیستم های تصمیم یار بالینی با مخاطب کادر درمانی و بیمار، فرآیندکاوی فرآیندهای بالینی و استارتاپ های حوزه سلامت و درمان علاقه مند هستم.
سایر علایق پژوهشی من عبارتند از:
• مدلسازی فرآیندهای بالینی با نرم افزار ProM
• داده کاوی
• استفاده از روش بیزین در علوم پزشکی
• تحلیل داده های آماری با SPSS
• خلاقیت و ایده پردازی در استارتاپ
• پزشکی از راه دور (Telemedicine)
در کلاس درس تاکید اصلی من علاوه بر یادگیری دروس تئوری، کسب مهارت های IT با انجام دروس عملی و انجام کار گروهی از طریق اجرای پروژه های مشترک می باشد. دروسی که برای دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت تدریس می کنم شامل مبانی کامپیوتر و آزمایشگاه، پایگاه داده و آزمایشگاه، آمار حیاتی، زبان پیش و زبان تخصصی HIT است.