اولین دوره تخصصی آموزش تکنیک های کروماتوگرافی دستی (TLC) و دستگاهی (HPLC- GC)
درباره این دوره
از متداول ترین و پرکاربردترین شیوه های جداسازی مواد تجزیهای، انواع کروماتوگرافی است. این علم در تمام شاخههای علوم زیستی، پزشکی، شیمی و صنعتی کاربردهای فراوان دارد. انواع کروماتوگرافی دسته بندی های قابل توجهی از روشهای جداسازی مواد را در برمی گیرند و این امکان را مهیا می کند تا اجزای سازنده نزدیک به هم مخلوطهای پیچیده را جدا و شناسایی کند.
کروماتوگرافی در واقع لغتی یونانی به معنی رنگ نگاری بوده و آمیخته ای از دو واژه “کروما” به معنی رنگ و “گروفین” به معنی نوشتن می باشد. در سال ۱۹۰۳ برای اولین بار از این روش جداسازی مواد رنگی استفاده شد. تکنیک کروماتوگرافی نقش مهمی را در حوزه ی آزمایشگاهی، داروسازی و صنعت و … ایفا می کند.HPLC (کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا) به دلیل طیف گسترده ای از اصول جداسازی (کروماتوگرافی جذب، تقسیم، تبادل یون و حذف فضایی) برای همه آنالیزهای بیوشیمیایی قابل استفاده است. در این روش ستون ها که به ستونهای HPLC معروف هستند، از یک فاز متحرک مایع استفاده میکنند. این نوع کروماتوگرافی، که به کروماتوگرافی مایع نیز معروف است، از ذرات بسیار کوچک و فشار نسبتا بالا در بکار گیری آن استفاده می شود. در HPLC، نمونه مورد نظر توسط یک مایع و با فشار بالا به داخل ستون کروماتوگرافی وارد می گردد.
🔰سرفصل ها:
✔️اصول کروماتوگرافی دستی و دستگاهی
✔️انواع دستگاه ها، ستون ها و دتکتورهای HPLC
✔️انجام عملی HPLC و کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی لایه نازک
✔️آنالیز کمی و کیفی در کروماتوگرافی HPLC و تفسیر نتایج آزمایشگاهی
✔️آنالیز کمی و کیفی در کروماتوگرافی GC و تفسیر نتایج آزمایشگاهی
✔️مقایسه روش کروماتوگرافی گازی با کروماتوگرافی مایع جهت تشخیص های آزمایشگاهی
📆زمان برگزاری دوره:
🔰پنجشنبه 22 آذر ساعت 9 تا 13
🔰 پنجشنبه 29 آذر ساعت 9 تا 14
🔰 پنجشنبه 6 دی ساعت 9 تا 13
13 ساعت آموزش تخصصی🤩
🗣 مدرسين:
دكتر فاطمه کیفی
(دکترای تخصصی بیوشیمی بالینی و عضو هيئت علمي علوم پزشكي وارستگان)
خانم حدیثه میراحمدی
(کارشناسی ارشد بیوشیمی)
آقای امین علایی
(کارشناسی ارشد بیوشیمی)
🔷با ارائه گواهینامه معتبر دانشگاهی
❌ظرفیت محدود❌
💰با امكان پرداخت اقساطی
❇️همراه با تخفیف ویژه دانشجویی و تخفيف ويژه ثبت نام گروهی
جهت کسب اطلاع بیشتر می توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
کلیک کنید
اساتید دوره
دکتر فاطمه کیفی
اینجانب از سال 87 فعالیت خود را با تدریس دوره های مهارتی PCR و مهندسی ژنتیک در علوم پزشکی وارستگان شروع کردم. در فاصله زمانی 90 الی 95 در گروه علوم آزمایشگاهی تدریس دروس ژنتیک، سلولی- مولکولی و بیوشیمی بالینی 1 و در گروه گفتار درمانی تدریس دروس روش تحقیق و نگارش متون را برعهده داشتم. از سال 95 به عنوان عضو هیات علمی گروه علوم آزمایشگاهی و معاون پژوهشی و در سال 97 با حفظ سمت، به عنوان مدیرگروه علوم آزمایشگاهی انتخاب گردیدم.
اینجانب دانش آموخته بیوتکنولوژی در مقطع کارشناسی ارشد و بیوشیمی بالینی در مقطع دکتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد میباشم.
آقای امین علایی
اینجانب از سال 1388 کار حرفه ای خود را آغاز کردم. در ابتدا به طراحی امور گرافیک از جمله طراحی پوستر، کارت ویزیت، بروشور و صفحه آرایی مجله مشغول بودم. سپس وارد حوزه تدوین فیلم شدم. با انجام کار دانشجویی دردانشگاه امام رضاعلیه السلام تجربیات گرانبهایی کسب کردم. در ادامه با معرفی شدن به اداره روابط عمومی آستان قدس رضوی در سال 1391 ، وارد این مجموعه شدم؛ در ابتدا بصورت پاره وقت و حال بصورت تمام وقت و پروژهای مشغول به کار هستم.