هفتمین دوره تخصصی تکنیک الایزا
درباره این دوره
کارگاه تخصصی آموزش تکنیک الایزا به مقدمات الایزا و معرفی روشهای آن می پردازد.
الایزا بر این اصل کار می کند که آنتی بادی های خاص به آنتی ژن هدف متصل می شوند و وجود و کمیت اتصال آنتی ژن را تشخیص می دهند. ELISA می تواند اندازه گیری مفیدی از غلظت آنتی ژن-آنتی بادی را ارائه دهد.
ELISA (آزمون ایمونوسوربنت مرتبط با آنزیم) یک روش سنجش مبتنی بر صفحه است که برای تشخیص و تعیین کمیت مواد محلول مانند پپتیدها، پروتئین ها، آنتی بادی ها و هورمون ها طراحی شده است.
تست الایزا را در حالت معمول برای ردیابی آنتی ژن یا آنتی بادی بکار می برند بدین ترتیب که یکی از این دو ماده در بستر جامد ثابت می شود و برای ردیابی دومی بکار گرفته می شود، اما اساساً برای ردیابی هر جفت ماده ای که مثل جفت آنتی ژن و آنتی بادی به هم گرایش داشته و قدرت اتصال مناسبی نسبت به هم دارند میتواند بکار گرفته شود (مثلاً لکتین به لیگاند مربوطه اش یا مولکول به گیرنده اختصاصی اش) البته این پدیده یعنی اتصال بین دو ماده ای که آنتی بادی و آنتی ژن نیستند اما گرایش به هم دارند اغلب اوقات مشکل آفرین است و برای بالا بردن حساسیت و اختصاصیت اتصال بین آنتی بادی و آنتی ژن در الایزا باید این اتصالات ناخواسته را به طریقی مهار کرده و یا کارهای جبرانی لازم را در نظر گرفت.
🔺سرفصل های کارگاه تخصصی آموزش تکنیک الایزا:
✔️ مقدمه ای بر الایزا
✔️معرفی روش و تکنیک های الایزا
✔️خطاها و چالش های مربوطه
✔️ کار با دستگاه الایزا ریدر و بررسی خطاهای احتمالی
📆 زمان برگزاری دوره:
⏰ چهارشنبه 27 تیر ساعت 9 تا 12
⏰ پنجشنبه 28 تیر ساعت 12 تا 15
🔺 با ارائه گواهینامه معتبر دانشگاهی
❌ ظرفیت محدود ❌
جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید: