آموزش آفلاین نرم افزار SPSS
درباره این دوره
آموزش آفلاین نرم افزار SPSS فرصتی برای یادگیری سریعتر تحلیل داده با نرم افزار کاربردی می باشد.
SPSS مخفف عبارت Sciences Statistical Package for the Social به معنی بسته ی آماری برای علوم اجتماعی است. SPSS از جمله نرمافزارهایی است که محققان برای تحلیلهای آماری در علوم اجتماعی، به صورت بسیار گستردهای از آن استفاده میکنند. پژوهشگران بازار و داد و ستد، پژوهشگران حوزه سلامت، شرکتهای نقشه برداری، دولتی، پژوهشگران آموزشی، سازمانهای بازاریابی از SPSS استفاده می کنند.
افزون بر تحلیلهای آماری، مدیریت دادهها و مستندسازی دادهها نیز از ویژگیهای این نرمافزار است.
سرفصلهای این دوره شامل:
- تحلیل و آنالیز داده های وارد شده
- انجام تحقیق ها و پایان نامه های آماری
- ایجاد جدول های فراوانی و نتیجه گیری های آماری
- بدست آوردن توزیع ها و رفتار داده های وارد شده
- بدست آوردن داده های تصادفی
- استفاده از آزمونهای پارامتریک و ناپارامتریک
- رگرسیون خطی
آموزش ویدئویی معرفی نرم افزار آماری SPSS ، نحوه تعریف متغیر و ورود داده های پرسشنامه در آن در این دوره آموزشی قابل یادگیری است. شما با مشاهده این بسته آموزش ویدئویی، نیازی به مطالعه اکثر موارد گفته شده در سایتهای مختلف را نخواهید داشت: دیدن کی بود همانند خواندن!
جهت کسب اطلاع بیشتراز آموزش آفلاین نرم افزار SPSS میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید:
اساتید دوره
دکتر فاطمه مقبلی
از شهریور سال 1399 بعنوان عضو هیات علمی و مسئول فعالیت های دانشجویی گروه رشته فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی وارستگان مشغول به کار هستم. از دی ماه 1399 نیز به عنوان مدیر پژوهش و فناوری و روابط بین الملل نیز مشغول به فعالیت می باشم. علاوه بر آموزش دروس تخصصی فناوری اطلاعات سلامت، به پژوهش در موضوعات مربوط به رشته های ریاضی-آمار، انفورماتیک پزشکی و HIT و همچنین طراحی سیستم های تصمیم یار بالینی با مخاطب کادر درمانی و بیمار، فرآیندکاوی فرآیندهای بالینی و استارتاپ های حوزه سلامت و درمان علاقه مند هستم.
سایر علایق پژوهشی من عبارتند از:
• مدلسازی فرآیندهای بالینی با نرم افزار ProM
• داده کاوی
• استفاده از روش بیزین در علوم پزشکی
• تحلیل داده های آماری با SPSS
• خلاقیت و ایده پردازی در استارتاپ
• پزشکی از راه دور (Telemedicine)
در کلاس درس تاکید اصلی من علاوه بر یادگیری دروس تئوری، کسب مهارت های IT با انجام دروس عملی و انجام کار گروهی از طریق اجرای پروژه های مشترک می باشد. دروسی که برای دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت تدریس می کنم شامل مبانی کامپیوتر و آزمایشگاه، پایگاه داده و آزمایشگاه، آمار حیاتی، زبان پیش و زبان تخصصی HIT است.